Boka utbildning

Vill du veta mer om våra utbildningar – ring, skriv eller besök oss.

  *Obligatoriska fält

  Våra utbildningar

  Ett brett utbud av tjänster som räddar liv!

  Syftet med våra utbildningar är att minska rädslan för att ingripa vid livshotande situationer.
  Idag erbjuder vi utbildning i hjärt-lungräddning & första hjälpen till företag, föreningar och privatpersoner runt om i Sverige. Vi erbjuder även grundläggande brandutbildning samt kurs inom brandfarliga heta arbeten.
  Hos oss är samtliga instruktörer certifierade och utbildade.

  Vi arbetar brett.

  Våra kurser/utbildningar erbjuds i Uppsala, Gävle, Västerås, Stockholm men även rikstäckande.

  Är ditt företag intresserad att kombinera nytta med nöje? 
  Med vårt paketerbjudande har du möjlighet att ta med dina anställda eller kollegor till en fullspäckad dag av t.ex. utbildning, matlagningskurs, catering, tävling m.m.
  Är du intresserad och vill veta mer?, kontakta oss

  Vi ger dig mod att ingripa vid plötsligt hjärtstopp!

  Plötsligt hjärtstopp är i dagens samhälle vanligare än många tror. Vi ser till så att du känner dig väl förberedd ifall situationen uppstår. Vi utbildar föreningar, kommuner, företag och privatpersoner med målet att du som enskild individ skall kunna identifiera ett hjärtstillestånd, larma, utföra hjärt-lungräddning samt använda en hjärtstartare.

  Certifiering

  Chansen att överleva ett hjärtstillestånd minskar med 10% för varje minut som går om ingen ingriper.

  Därför är det livsviktigt att utföra rätt metod vid rätt tillfälle. Vi är certifierade av Svenska HLR-rådet, Svenska första hjälpen-rådet. Under våra utbildningar genomförs teoretiska och praktiska övningar för att säkerställa att varje enskilt utbildningstillfälle ger maximalt resultat.

  Trygg arbetsmiljö

  Enligt Arbetsmiljöverket AFS 1999:07 finns krav om föreskrifter angående första hjälpen vid olycka, sjukdom och krisstöd på arbetsplats. Som arbetsgivare är du ytterst ansvarig för personalen och dess kunskap om första hjälpen vid eventuella krissituationer.